" Cintai kekasihmu dengan sekadarnya saja, siapa tahu nantinya ia akan jadi musuhmu. dan bencilah musuhmu sekadarnya saja, siapa tahu nantinya akan jadi kekasihmu (Ali bin Abi Thalib)".
J O M ~ b a c a =)

Saturday, 1 March 2014

Dunia Ku Hari ini ..

Assalamualaikum ... semuaaaa


wahh ! tak di duga langsung hari ini satu Masjid Tanah , ana dan sahabat ana ronda ... 

jemaah Ohh jemaah #.#  kalian dah bape ringgit terbang ?? hahaha
Normal la tu .. dah jalan-jalan dari satu kedai ke satu kedai .. 
balikk jee kaki letih .. MashaAllah .. ='(

Nak dijadikan CERITA ,,,,,, 

kami keluar OuTing pkul 11.00am, lalu terus ke rmh Makcik Aisyah(pkrjaDiBlokA4) kerana kami 
dijemput ke majlis perkahwinan anak perempuannya .. 
Hihihi , Makan FREE .. Alhamdulillah !

selepas makan tuu ... kebetulan rmh makcik nii berhadapan dgn 
PANTAI TANJUNG BIDARA... Pehhh !
angin sepoi-sepoi .. suasana kampung yg ceria/peramah.. best yee ! 


















kami spent time bersama-sama .. Al-maklum laa, susah kami nk gather-gather mcm nii .. 
Alhamdulillah, hari ini tercatatnya detik " Happy " bersama-sama .. 

Kami duduk berbincang bersama-sama .. apakah plan selepas ini ... haha , nampak sgt berkerut muka ana .. alamak .. semua serius .. oke2 .. =.='

Masjid Tanah, we come ..
jalan-jalan ... cari ????
Hah ! ni nak habaq mai ... jalan punya jalan .. terjmpe satu baju .. cantikkk bangat .. tgok purse .. alamak .. 
okee ! says bubye to u (baju) .. next time, klu ada jodoh i buy you okee .. @.@
haha .. 
hari ini , satu pekan , kami jalan-jalan mncari something untuk di pakai masa dinner nanti ..
tema princess , msti semua nk comel2, molek2 gituu .. 

Kami Histeria ... oke ! 
PuBlish !
^_^v 

No comments:

Post a Comment