" Cintai kekasihmu dengan sekadarnya saja, siapa tahu nantinya ia akan jadi musuhmu. dan bencilah musuhmu sekadarnya saja, siapa tahu nantinya akan jadi kekasihmu (Ali bin Abi Thalib)".
J O M ~ b a c a =)

Friday, 18 December 2015

JOm follow IG Shop : niaga_dotcom =)



Siapa pemilik ig ni ye?? (berfikir)
Oh, saya lah ^.^ cikSaiy ~ 

Tapi kenapa tetiba berminat dan terlibat dalam niaga-niaga bagai ni? >.<
Sebab saya nak pegang duit banyak =.= hehe~ 

Tak susah ke ? niaga vs study ? (ingin tahu)
Hmm, pada mulanya susah =( tapi kalau sibuk dengan "study", saya akan "hold" kan dulu " updated " barang di ig. Biasanya, aktif niaga di kolej dan area UPM. 

Pengalaman dengan "customer" ?
kalau cakap pasal pengalaman.... pasti ada yang positf dan negatif ... Alhamdulillah, kebanyakkan "customer" amat berpuas hati dengan barang yang saya jual. Banyak komen-komen positif yang diberikan. Terima kasih kepada semua "FOLLOWER" di ig niaga_dotcom.... 
Hmm.. yang negatifnya, ada pelangan yang banyak karenah dan yang tetiba nak "judge" pun ada... tapi "Its Okey" itu lah penguat saya... Setiap yang kita lakukan pasti ada cabaran.. 
So be Happy, keep Move on and Don't Give Up ! 

Harapan ?
Semoga saya terus diberi semangat untuk meneruskan perniagaan "ONLINE" selamanya... Sebab ?? saya dah ketagih dalam dunia perniagaan yang penuh dengan dugaan =(  hehe (ketawa) 
Semoga Hasil rezeki ini diberkati dan diredhai Allah SWT. InshaaAllah, kalau ada rezeki saya nak buka kedai sendiri. dan jadikan dunia perniagaan ini cita-cita saya yang ke-2... Maklumlah, semua orang tahu, sekarang saya belajar dalam "course" kejuruteraan... But who know someday you becoming what? hehe ~ so kita sebat je semua peluang sebagai langkah untuk berjaya =) So siapa yang nak tahu "first step" untuk berniaga "online" ni.. Meh ! sis ajar dan kongsikan bersama ^.^
email : miss_saiyidah94@yahoo.com 



No comments:

Post a Comment