" Cintai kekasihmu dengan sekadarnya saja, siapa tahu nantinya ia akan jadi musuhmu. dan bencilah musuhmu sekadarnya saja, siapa tahu nantinya akan jadi kekasihmu (Ali bin Abi Thalib)".
J O M ~ b a c a =)

Thursday, 31 December 2015

Page 365 0f 365

Assalamualaikum and Hye :)

I thought that I'd been hurt before
But no one's ever left me quite this sore
Your words cut deeper than a knife
Now I need someone to breathe me back to life .........................
lalalala~ (menyanyi)

Alhamdulillah, hari ini terasa lega. Sebab?? sebabnya dah 3 "paper exam already done" (tenang)
then continue pula 7 Jan - 8 Jan ... waiting for " two last paper " ^.^

Memandangkan hari ini "last day" dalam Tahun 2015. Marilah kita "start" fikir wish list ... 
Opss ! Not just a list but must target to achieve that. okey ! dear  =) 

Tak mengharap lebih pun untuk tahun 2016... Cuma berdoa dan berusaha untuk jadikan tahun 2016 Triple XL lebih baik dari tahun yang lepas.. Makes a new memories with peoples around us. Dan yang paling penting, mencipta kejayaan maybe target "pointer" acah-acah orang perform (gurau) haha~ 

Lets thinking ::

Azam tu apa ?? suatu Niat dan Matlamat untuk terus hidup ..... Kan ???

So, walau apa pun "wish list" kalian. Cik Ida doakan yang terbaik. Yes ! Of course lah yang terbaik (haha) 

Senyumlah tika gembira
Senyumlah juga tika berduka
Senyumlah tika berjaya
Senyumlah juga tika kecewa

Kerana senyum itu tanda cekal
Kerana senyum itu tanda sabar

Bahkan senyum itu juga sedekah 

Senyumlah wahai jiwa yang tenang
^.^
by "Tarbiah Sentap"

" Happy New Year ! " 
countdown sesorang laa kitew malam ni #roomateTakAda 

okay ! that all for my entry today.
Be yourself 
Publish !

No comments:

Post a Comment