" Cintai kekasihmu dengan sekadarnya saja, siapa tahu nantinya ia akan jadi musuhmu. dan bencilah musuhmu sekadarnya saja, siapa tahu nantinya akan jadi kekasihmu (Ali bin Abi Thalib)".
J O M ~ b a c a =)

Saturday, 31 August 2013

MerDeKa ! RaYa ! ^.^

Assalamualaikum .. 

Enjoy to read my entry !
nothing to say .. just wanna u to think about my story today... hihi^_^


Amirul , Shahidan and our lect, cik Suraida ^_^

Nana !!!!! ^.^

comel takkk ??? haha .. terserlah macam kakak ngn adik ?? erkk , krikk..krikk.. hmm @.@

 TU DIA ... model pada hari ini .. haha , Lina N Nana .. (sama tinggi sama padan) ^.^


hehe , comel dok kami semua ..
 
kesimpulanya , hari ni kami luangkan masa bersama di rmh lect kimia , CIK SURAIDA .. semoga rezeki cikgu di murahkan dan di permudahkan .. amin .. 
ini lah kenangan kami,J2 and J3 mnymbut hari raya bersama lect Kimia...
31.8.2013 
OUR MERDEKA VS RAYA ! =)

that all , hehe .. thnx you for reading my entry .. 
semoga Allah menjaga kamu .. 
tata ... =) smile always ya .. 
sorry for any TYPO ^^a.k.a manusia biasa
*publish*

Friday, 2 August 2013

The enD Of Ramadhan At KMM

Assalamualaikum ... 



wah .. banyak ye makanan =) nii untuk iftar bersama rakan2 sebilik .. tangan ni ada dua jee .. nak bawak yer .. memey tangan merah2 laa .. &.& sob.sob..

konon yee nak jadi org "WESTERN" sampai semua dah ada speaking disorder ... terbaik laaa ... 
haha ... malas nk prgi KAFE pnye pasal .. sanggup call delivery antar Pizza .. aigO.O ... 


 

ehh .. tadi citer pasal makanan.. nii ape laa pulakk ... hihi .. ni laa koleksi saya .. tudung kanggaru .. time at matrik ni .. sye memang suka suaikan diri dgn tudung bawal .. senang dan mudah .. klu nk pakai shawl bagai tu .. kemungkinan memang sesuai di Univ .. haha ... tpi ada org kata " klu nak seribu daya , tak nk seribu dalih " OPss .. sye mngaku ada sedikit malas .. haha ... blaa..blaa..




" Maaf jika aku tak sempurna ".. novel ini , sye smpat habis kan before 1.8.2013 .. sye mngambil masa 4 ari untuk habiskan novel yg tebal ini .. 

kesimpulan, inilah detik ketika berpuasa diKMM yg terakhir .. dan berharap dapat bertemu kembali bulan RAMADAN tahun DEPAN 2014 ... 

that all, WASSALAM ^_^v
publish now .. huhu