" Cintai kekasihmu dengan sekadarnya saja, siapa tahu nantinya ia akan jadi musuhmu. dan bencilah musuhmu sekadarnya saja, siapa tahu nantinya akan jadi kekasihmu (Ali bin Abi Thalib)".
J O M ~ b a c a =)

Saturday, 5 October 2013

EveRy SNaP ! ! HaVe OwN StORy ... ^_^

Assalamualaikum .. 

Hi ! blogger dan pembaca blog sekalian (sMile).. dah lama sye tk updaTe blog nie .. kalian sihat ? 
Lately, sye busy dgn aktiviti yg dijalankan di KMM ini .. seperti CIE, bengkel MUET, Physics Idol , Maxel , TRIALPsPm, SIPMA dan yang terutamanya .. " PREPARATION FOR THE FINAL EXAM SEM3 " 
Yeah !!... dah nak final sem 3 .. haha .. cuak tu cuak .. excited pun ada jgk sbb dah nk masuk sem4 .. tak sabo nk tamatkan pengajian di KMM (think +ve , jgn tnya kenapa ) hehe ..  
Objektif EnTRy Sye Kali Ini iaLah .. 
seperti  kak Yuna katakan , disetiap gmbar, ada lagu ... 
disetiap gmbar jugak ada ceritanya .. haha, yg itu sye yg tmbah .. +.+ ..
DAH habis Speaking MUET pract, begini la excited ye .. haha , belum habis yg MUET sebenar agi .. 
semPAt agi capture masa EnGLIsH CLaSS .. (MUET Pract.)
Sedang Menanti PINTU Lab. Scn. Comp dibuka .. ^.^
PADA 18.9.2013 , RESULT ups3 .. Alhamdulillah , kelas J21 mndapat SUBJ.SCN COMP DAN B.I TERBAIK ..
.. CONGRET GuY ..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 Bermula dari 28.9.2013 , sibuk dengan Practice PHYSICS IDOL  .. walaupun minggu itu dah nk hampir trial exam..
" practice makes perfect " .. so kena laa pandai bagi masa untk pelajaran n aktiviti luar .. 
.. PHYSICS IDOL PRACTICES .. 
 PADA 2.10.2013 , Inilah masa yg dinantikan untk membuktikan bahawa "J21" mampu bersaing dan mencungkil bakat kami .. 
JUDUL :: self and mutual inductance a.k.a Fairy Tale .. 
ini diaaa ... our PRINCES @ KMM " physics Idol " hehe .. comel dok ?? 
IM the Fairy ... akhirnya .. tercapai jgk nk jadi IBU PERI yang cute .. hehe ^^v
... The pRINceS and The FaiRy ... 
... My Classmates ... congret ! dah berjaya selesaikan Physics Idol .. 

keesokkan harinya , trial kimia ... arggg ...  ??

???? .. miss blank .. ???? CHEMISTRY IS EASY .. haha

Dan hari ini,(5.10.2013)SIPMA TIMEssss.. 




ITs TIMES to release and trow away tHe STRESS .. 
... KEEP the SMILE EVEN TIRED ...











 GENG KOIR SIPMA ^_^ 


 FINAL ... OHH ... FINAL ... ARGGG ... =.=' 

 Go_OD Luck to all candidates PSPM 3 ..  DOA , USAHA , ISTIQAMAH , TAWAKAL ^_^


THE END ... 

NAK PI STUDY PULAKKK ... DAA ..=)
TAKE CARE..  SEMOGA ALLAH MNJAGA KAMU.. 
KEEP THE SMILE , CHILL GUY .. 
.. publish now ..