" Cintai kekasihmu dengan sekadarnya saja, siapa tahu nantinya ia akan jadi musuhmu. dan bencilah musuhmu sekadarnya saja, siapa tahu nantinya akan jadi kekasihmu (Ali bin Abi Thalib)".
J O M ~ b a c a =)

Friday, 26 July 2013

GiRL GeNeRATiON ^.^

Assalamualaikum ... 

Hi ! semua ,,, apa khabar ?? 
bertemu kembali dalam entry sye pada ari ini ... 


Comel dok ??? hihi ... perkenal kan ... ini lah dia sahabat sye di MatriKULasi Melaka 2012/1014..
:: dari KiRi ::
  • Ida_Ayu
  • Izyan
  • Me
  • Azlina
  • Ifa
  • Myra
:: OPSS ! TAMBAHAN LAGI ::
sahabat baru dan terbaharu .... =)
  1. KaK MAiSARAh ....

  2. senyum sikit .. haha
  3. org ye cantik , baik dan cerdik pula tu .. ^.^
sye suka berkwn dgn nya .. walaupun selalu bertekak .. 
kami tetap mesra .. wahh gitu .. hahaha, 
mane tak yer .. dlm kuliah jumpa, dlm kelas tutor jmpe ..
dalam bilik .. tak payah nk citer panjnag, 24hours la jmpe .. 
" ish ida ni .. asyik muka ida jee " katanya ... 

^_^ Unnie ... 






tgok la gelagat kami ... ish..ish..ish...

JUM .. sye nak share something ... 




inilah dia .. budak remaja zaman sekarang .. haha
at mane2 boleh jadi jgk port amek gambar ..
snap.. snap.. 
time ni at surau , ada taklimat pelajar la pulak petang2 camni .. 
walaupun penat .. pergi jela .. tapi bukan dgr pun .. 
ish2.. jangan amek teladan ini oke !  
yang ini pulak ... Myra .. dia suka snap pic .. hihi (ckp org) 
time ni ... sye tgh kira duit kelas .. al maklumlah , sye dah jadi Ah Long J21T1 ... tugas nya kutip duit .. kira duit .. lama2 sye pun jadi "mata duitan"  tapi atas usaha sendrilah klu nk duit byk .. baru betul.. huhu .. last2 snap jela pic dgn duit ... haha ... 

" sye bukan Ahlong , sye cuma nak tolong "
katanya ... haha

ini pulakkk ... dari kiri , Myra , me , Ifa dan NURUL AZLINA BINTI SUHERMAN .. sye suka benar mention nama dia mcm tu .. sbb .. hihi .. dia seorg yg tinggi, itu benar ... lawak itu,sepadan .. 
walaupun kadang2 die blur , tapi otak tetap berjalan ..
tabiat yg sye nmpak , die suka style .. pakai shawl .. make over.. fesyen ... wahh .. smue ni sye belajar dari dia la .. yg terbaru ni , beli mask muka untk kelihatan lebih cerah dan berseri pada HARI RAYA .. haha ..kn nk raya ni .. 
 kan.. kan.. kan ?? Ina ..=)

tidak dilupakan .. cerita IFA pula begini ..
dia seorang yang camne ea nk describe ... 
hah ! tabiat dia yg sye perasan suka membebel dgn sye .. ada jee tk puas aty .. hihi .. sye pun layan kn aja .. mnjadi pendengar yg baik .. 
hihi .. lawak juga bila selalu kene kan Ifa .. bila balik je bilik .. selalu kacau .. DEAR IFA :: bersabarlah dgn IDA oke .. =) syg Ifa .. hihi



sedang dalam kuliah FIZIK sempat agi snap..snap... itulah KAMI =) 

<-- yang belakang dua orang tu ^_^ 
Izyan dan Ayu .. 
org yang paling sporting dan ceria ..
Ayu hnya mampu senyum ..
Izyan pula hnya mampu ketawa .. 
tanpa mereka hambar rasanya .. hihi 

kami dah lebih setahun bersama .. susah senang di matrik ni ..
belajar bersama-sama .. sweet sgt time tu .. 
sye berharap perkenalan kita bukan setakat di KMM ..

cadang ye , lepas matrik nk kumpul balik .. bila senang ada duit bnyak .. nk jalan2 ke Utara sane .. Kelantan , Terengganu .. pantainya indah katanya .. so ape lagi .. NAK PERGI !!! 
hang out , kumpul ramai2 kan itu lebih sweet dari kuar jalan2 dgn boyfren .. haha .. asal la pulak masuk topic tuu .. aigooo 


IN THE NUTSHELL , im hoping (berdoa) for FRIENDSHIP TILL JANNAH .. 
In Shaa Allah .. sahabat sejati .. dekat di HATI .. 
hmm.. pnjang pulak entry ari ni .. that all ..^_^ thnx for read .. 
sayang korang semua .. <3
wassalam .. publish !

No comments:

Post a Comment