" Cintai kekasihmu dengan sekadarnya saja, siapa tahu nantinya ia akan jadi musuhmu. dan bencilah musuhmu sekadarnya saja, siapa tahu nantinya akan jadi kekasihmu (Ali bin Abi Thalib)".
J O M ~ b a c a =)

Wednesday, 26 February 2014

dari KMM ke UKM ^.^

Assalamualaikum ...

jari-jemari ku mulai bergerak @,@

Alhamdulillah .. kerana kita semua masih bernafas .. 
kalian nak tahu takkk ?? 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ C.O.N.T.I.N.U.E <reading>~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(22.2.2014, Sabtu, Sat)

UKM - 

Overview : PROGRAM PRASISWAZAH
  1. Sains Laut- bahagian laut
  2. Sains Makanan Dan Permakanan- makanan(coklat diet)
  3. Biology- as usual (major Bio)
  4. Mathematics- as usual (major Math)
  5. Statistik- Data(analisis)
  6. Sains Aktuari- Ekonomi/bank
  7. Sains Persekitaran- alam sekitar
  8. Fizik- as usual (major Fizik)
  9. Kimia- as usual (major Kimia)
  10. Geologi- Tanah/muka bumi
  11. Sains Nuklear- pnggunaan nuklear yg selamat
  12. Sains Bahan- Bahan gunaan bangunan/lain2
  13. Teknologi Kimia- pure kimia(teknologi)
  14. Sesungguhnya ana ni rajin menaip ..... hahaha =)
need more info please check at UKM website ^_^




 







                   YUMMY !! 
                   BERYL'S http://www.berylschocolate.com/eng/corp.html




 Now, i am finding a new places for u alls to go and buy many chocolates as u want and as u can .. hihihi

no stress and keep calm !








THE MINES~
SHOPPING TIMe .. haha .. tak payah nak bajet sgt laa ... Oleh kerana elaun kami belum masuk agi .. alamat yee .. WINDOW SHOPPING sahaja .. =.= (so sad) 

OVERVIEW :: 
HAH! Kalau korang nak tahu .. tempat ni , ada sungai sesat ... (look carefully at above pic)
best ! boleh naik tongkang(bot) harganya?? hmm.. bape yaa.. sory, ana tk sempat nk naik/tnya pakcik yg kje at situ .. ngee~

# Tag PRD KMM ... 


~ dalam gembira ada kemalangan ~ 

haha.. ni nk habaq mai .. semasa perjalanan pulang ke KMM .. bas kami berasap pulakkk .. 
aii camne tuh@.@ last2 .. kami terpksa berkongsi tmpat duduk dgn junior (bas agi satu)
kenangan ini tak akan ana lupakan .. kerana ini mungkin yg terakhir  (Allahualam) untk kita bersama-sama eppy,tired,and blaa..blaa.. naik bas, kongsi tmpat duduk, coklat cair .. semua itu kami rasai bersama .. alaa , so suweett .. hehe =)
NOW, Alhamdulillah , selamat sampai .. 
bersama Farini a.k.a ketua winkA, A4.2

Esok ! haha , dah puas berjalan .. ape agi ! siapkn tutor and report maa ..
that all for my entry today.. Alamak! malam ni ada Maxel .. Alhamdulillah, sem4 ini ana jadi fasi..
hope dapat membantu diri sendri dan rakan2 untuk berjaya
dalam PSPM4 yg terakhir ini ..
In Shaa Allah..
=) be humble, saiy.ida (=
PUBLISH !




No comments:

Post a Comment