" Cintai kekasihmu dengan sekadarnya saja, siapa tahu nantinya ia akan jadi musuhmu. dan bencilah musuhmu sekadarnya saja, siapa tahu nantinya akan jadi kekasihmu (Ali bin Abi Thalib)".
J O M ~ b a c a =)

Saturday, 21 December 2013

THrOwN Back ! 13/14 Dec 2013

Assalamualaikum pembaca semua =)

 Kali ini, ana ingin share something citer yg 'SWEET' sepanjang melibatkan diri dlm aktiviti di Matrikulasi Melaka (13-14.12.13). Sebelum itu , terima kasih dan tahniah kepada JPP sye , Adi (nama samaran) kerana berjaya melaksanakan tugas beliau dgn JaYanya ..  
LOOKS ---->

WE are PROUD 2BE PDT SEM4 !
" catatan kenangan " Sem terakhir kami di Matrikulasi ..

Pada 13.12- malam :: kami diberi pengahayatan Islam dan cara mndidik jiwa mnjadi seorang pelajar yg cemerlang bukan sahaja dalam " akademik " malah " sahsiah " dan AGAMA ...

Pada 14.12- BANGUN AWAL ! pkul 7.45am sudah berada di Dewan Utama untuk mnjalani aktiviti seterusnya iaitu " senam irobik " ala-ala irama gitu .. haha,, dan part yg paling digemari ___ Explorace !  

 
 Lina , Wani dan Ana ... macam comel jee @.@ hehe ..

wajah2 ceria .... inilah sahabat2 ana bersama lect. KIMIA DR.Y ^.^v

Detik-detik indah bermula ....

Naib Juara explorace . Tahniah ! =)

Kerjasama kami yg kuat bukti kejayaan kami .. Modul 1/3 selesaikan masalah Bio, Modul 1/2 selesaikn masalah Fizik dan Modul 2/3 selesaikan masalah scn.Comp .. we together to be a winner !
hehe ... jadi naib juara pun dah bersyukur .. Alhamdulillah .. 

beberapa jam kemudian .. 

 makan free di majlis perkahwinan ... hehehe... 
sempat agi .. macam tak penat jee lepas berlari2 masa aktiviti tdi .. 

Malam pulakkkk ,,,

 Dinner time ! wajah giler2 kami ..
hahaha .... its us .. please accepted ! huhu

Kepenatan ... keletihan .. 

yuuuuuhhuuuuuu .... tutor ! lab report ! keje bnyk tak siap .. sehari kepenatan dgn perisisian aktiviti ... tetapi tipu laa klu tak eppy .. hehe ... senang bicara, ana gembira dapat mengeratkan agi ikatan kami... PDT senior KMM .. hehe ... 

sampai disini sahaja cit chat ana ... 
terima kasih ... 
wassalam ... PUBLISH ! =)

No comments:

Post a Comment